ALMINA

ALMINA Almina

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Almina. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 10:54 Bestelling was er sneller dan de app vermeldde
27 mei 2022 om 10:03 Heeeel lekker en snel geleverd
21 mei 2022 om 21:31 Heeeel lekker en snel geleverd
8 mei 2022 om 21:08 Kapsalon was goed maar veel te kleine portie! Klein betekent MINI amai !
7 mei 2022 om 22:38 Super snelle levering. Eten was goed warm We hadden kapsalon besteld, ik miste de kaas en de kip was te zout. Tot hiertoe slechtste kapsalon dat ik ooit heb gegeten.
6 mei 2022 om 22:55 Eten was erg koud! Groenten heel slap. Saus bijna niet te vinden. Zonde van mijn geld..
3 mei 2022 om 21:01 Als je samen met je gezin 2 uur wil wachten om dan heerlijk koude kost te krijgen. Zoek niet langer want hier zit je aan het juiste adres!
1 mei 2022 om 22:21 + 1,5u moeten wachten op het eten. Zaak telefonisch onbereikbaar, uiteindelijk zelf mijn bestelling gaan afhalen. Ze verontschuldigde zich wel, omdat het zeer druk was. Eten was wel heel lekker.
10 apr 2022 om 9:25 De beste kapsalon. Steeds op tijd geleverd. Top !!!!
2 apr 2022 om 8:53 Het eten was koud , Ik had om 17u50 besteld voor om 19uur en het eten was er pas om 18u45. En de kapsalon was maar voor de helft gevuld .
1 apr 2022 om 21:18 was een half uur later geleverd dan gepland
23 mrt 2022 om 22:07 Super lekker