ALMINA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Almina. Meer weten? Ontdek meer

13 nov 2022 om 10:56 Zeer lekker eten nog lekker warm toen het aankwam
6 nov 2022 om 21:29 Vreselijk eten, niet eetbaar en bedorven! Dit is gevaarlijk om toe te dienen aan klanten als eten. Kan ernstige gevolgen hebben.
1 nov 2022 om 21:03 2e keer dat het eten verkeerd was. Ik had een broodje kip/kaas en kreeg een broodje shoarma. Toen ik belde, zeiden ze me gewoon dat de kip op was. Het zou fijn zijn als ze je dan even opbellen. Zo maar iets anders tussen het broodje leggen: not done!
24 okt 2022 om 9:54 Eten was 110 minuten na bestelling aangekomen. En dan waren ze nog een deel van de bestelling vergeten
20 okt 2022 om 23:36 Altijd even lekker en snel geleverd
14 okt 2022 om 18:56 Zalig zoals altijd
11 okt 2022 om 7:53 Lekker en zeker een aanradertje.
9 okt 2022 om 19:52 Prima , levertijd was nog redelijk
8 okt 2022 om 19:20 ni te lang moeten wachten ,maar vooral heel lekker ,was eerste keer maar voor herhaling vatbaar top
25 sep 2022 om 20:33 Broodje Kip in de plaats van pittavlees gekregen. Ik lust totaal geen kip en het zou nog een uur duren voor er een nieuw broodje geleverd kon worden. Is niet de eerste keer dat men iets vergeet of dat ik een verkeerde bestelling krijg!!!!